De juiste plek
voor iedere gelegenheid

Bijzondere locaties
waar wij graag komen.

Natuur in de stad, oase van rust, eeuwenoude palmen

KENMERKEND

De Oranjerie, een hoge ruimte met grote deuren naar het terras, biedt samen met de omringende tuin een fantastisch decor. In de zomer volop groen, in de winter schitterend met vele kleine lichtjes in de eik. De Palmenkas, wie wil hier nou niet trouwen? Deze locatie, die alleen in de zomer verhuurd wordt, zet de zintuigen open. Elke gelegenheid wint hier aan intensiteit.

Monumentale buitenplaats, vlakbij Amsterdam, authentiek

KENMERKEND

Valkenheining heeft een eigen plekje in ons hart. Hier is iets heel bijzonders bewaard gebleven. Voor ons ademt deze plek met meerdere stijlkamers een fijn gevoel van ontspanning uit. Het is onmiskenbaar klassiek, maar niet stijf. Misschien is het wel alsof je even op vakantie bent.

Monumentale loft aan de gracht

KENMERKEND

Het Cristofori gebouw is van oudsher een concertzaal annex piano- en vleugelpakhuis. De ruime, modern gerenoveerde loft heeft een internationale ‘vibe’ en zou zich in elke grote wereldstad kunnen bevinden. Maar uitkijkend over de gracht weet je dat je in hartje Amsterdam bent.

Charmant, een verborgen parel met een rijke Amsterdamse geschiedenis

KENMERKEND

Naast zijn functie als synagoge biedt dit karakteristiek gebouw ook mogelijkheden als trouwlocatie. Zowel zakelijk als privé kan hier van alles gevierd worden. Van een gezellige verjaardag tot een zakelijk diner, de prachtige serene zaal met vide behoudt zowel bij 20 als bij 120 gasten zijn intieme sfeer.

Industrieel, rauw, scheepsgebouw

KENMERKEND

Museum ’t Kromhout, bijzondere locatie midden in Amsterdam waar de maritieme geschiedenis weer tot leven komt. Door de combinatie van de industriële ruimte en ons gevoel voor warmte, sfeer en aankleding, realiseren wij een bijzonder geheel.